Content

4 Ağustos 2014 Pazartesi

Tatilde Güzel Fotoğraflar Çekmek İsteyenler İçin Çamlıbel Köyü, Edremit,Balıkesir

Tatil Yerleri
Köy coğrafi konum olarak bakıldığında Marmara Bölgesinde kalıyor. Nüfus 626 olarak gözüküyor. Eğer zeytinlerin çıktığı zamanda giderseniz köyde ortalama yüz bin ağaç bulunduğu için güzel bir manzarayla karşılaşabilirsiniz. Köyde telefondaki internetiniz çekmeyebilir veya yavaş olabilir. Zaten tatile gidiyorsunuz interneti ne yapacaksınız ki :) Eğer bu köye bir gün yolunuz düşerse gidilecek yer bariz bellidir Albatross Dağ Evleri. Kaz Dağlarının eteğinde bulunan butik otellerden de kimse çıkmak istemiyor. Otellerin içi adeta doğa harikası...

Düşler Vadisi, Kaz Dağı eteklerinde, iki tepe içerisinde bir vadide, tamamen doğa ile baş başa kalacağınız, havuzunda yüzebileceğiniz, şezlongun da güneşlenebileceğiniz, havuz başı sohbetlerinizi dostlarınızla ve sevdiklerinizle gerçekleştirebileceğiniz güzel bir mekan bence gitmişken burayı da bir ziyaret edin.

Her yıl Ağustos ayında yapılan 3 günlük festivali de cabası. Marmara'dan tatile çıkıp Bandırmadan geçeceklerin uğraması gereken bir yer en azından o doğanın güzelliklerini görün belki de tatilinizin 1 gününü Kaz Dağlarının eteğinde geçirirsiniz. Dikkat edin Kaz Dağlarının oksijeni hasta yapmasın :)

HERKESE İYİ TATİLLER ;)

1 yorum:

  1. Ben daha çok Çeşme Alaçatı ve İzmir Seferhisar Sığacık yakınlarındaki harika köyü tercih ederim. Burası da güzelmiş.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Günün Sözü

Çok Gezen Mi Bilir Yoksa Çok Okuyan Mı?